Klaus Iohannis s-a întors în țară, după vizita privată în SUA. Președintele ales și soția sa au călătorit la clasa economic (VIDEO)

Klaus Iohannis s-a întors în țară, după vizita privată în SUA. Președintele ales și soția sa au călătorit la clasa economic (VIDEO)
Foto: adevarul.ro

Klaus Iohannis a revenit în ţară după o vizită privată în SUA şi Germania. Preşedintele ales al României s-a întors la Sibiu cu o cursă din Munchen. Iohannis şi soţia sa au călătorit la clasa economic. La sosire, preşedintele ales a fost preluat de la aeroport de echipajul SPP.

Iohannis are o săptămână încărcată. Astăzi se va întâlni cu lideri din PNL, pentru a discuta despre şedinţa de joi. Liberalii se pregătesc să îşi aleagă un nou lider, după ce Klaus Iohannis îşi va da demisia pentru ca duminică să depună jurământul la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, alături de soţia sa, Carmen, s-au întors din vizita privată pe care au făcut-o în SUA, la finii lor. În ultimele patru zile ale vacanţei au trecut şi prin Germania. De aici, au revenit la Sibiu, cu o cursă de linie a unei companii aeriene germane. Klaus Iohannis a călătorit la clasa Economic

Iohanis a făcut şi câteva poze cu pasagerii avionului.

 ”L-am văzut, un om normal, nu iese cu nimic în evidență”, a spus unul dintre pasageri.

Klaus Iohannis îşi va depune demisia din PNL, iar pe duminică va depune jurământul de Presedinte al României, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis s-a intors din vacanta din SUA

Urmăriți B1TV.ro și pe
`