Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai dă un strat de piele jos de pe el și continuă cam în aceeași alcătuire (VIDEO)

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai dă un strat de piele jos de pe el și continuă cam în aceeași alcătuire (VIDEO)
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminică seară componența Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare.

”Miniștri fac parte din coaliția de guvernare, așa că deocamdată nu s-a schimbat nimic. PSD-ul mai dă un strat de piele jos de pe el și continuă cam în aceeași alcătuire. Asta cu toate că 18 deputați social-democrați au făcut un apel către președintele PSD, premierul Victor Ponta, solicitându-i ca din acest nou Guvern să facă parte oameni tineri, integri și profesioniști. Este un guvern PSD care nu prezintă nici oameni tineri, nici oameni integri și nici oameni de viitor, cel pe care l-am prezentat, nu este decât un fâs. Așteptăm să fie răsturnat. O să vedem când. Asta este de fapt adevărata întrebare. Cât va dura de acest guvern Ponta 4? Oricum în PSD apele sunt învolburate rău”, a comentat jurnalistul.

Cei 18 deputați social-democrați mai cer și un guvern cu oameni asupra cărora să nu mai planeze niciun fel de suspiciuni de corupție. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist.

”Pai atunci ar trebui renunțat la un guvern PSD.”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: PSD-ul mai dă un strat de piele jos de pe el și continuă cam în aceeași alcătuire

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`