Cătălin Ivan: Nu s-a discutat despre sancționarea mea în CExN al PSD. Voi discuta cu doamnele şi ne împăcăm (VIDEO)

Cătălin Ivan: Nu s-a discutat despre sancționarea mea în CExN al PSD. Voi discuta cu doamnele şi ne împăcăm (VIDEO)

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a spus, duminică, după CExN al PSD, că în ședinţă nu s-a discutat deloc despre sancţionarea sa.

”Nu, absolut deloc. Nici nu era cazul să se pună în discuţie vreo sancţionare, nu excludere a mea, dovadă că este democraţie în partid. Au fost colegi care au spus că au fost deranjaţi de acea declaraţie cu . Nu s-a discutat deloc de acest mic conflict. Urmează eu cu doamnele să discut, aşa cum am promis, ne uităm pe înregistrare, ne împăcăm, sunt trei colege la care ţin foarte mult. Ne împăcăm”, a spus europarlamentarul PSD.

„Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil”, a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.

Organizaţia de Femei a PSD va solicita CExN al PSD să-l sancţioneze în mod „dur” pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-democrate.

Cătălin Ivan: Nu s-a discutat despre sancționarea mea în CExN al PSD


 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`