Ginerele preşedintelui CJ Hunedoara şi un om de afaceri, reţinuţi în dosarul lui Mircea Moloţ

Ginerele preşedintelui CJ Hunedoara şi un om de afaceri, reţinuţi în dosarul lui Mircea Moloţ
Foto: ziuanews.ro

Roberto Patrik Venter, ginerele preşedintelui CJ Hunedoara, liberalul Mircea Moloţ, şi un om de afaceri, au fost reţinuţi, miercuri seară, de DNA Alba, în urma audierilor în dosarul în care Moloţ este suspectat de fapte de corupţie.

Roberto Patrik Venter, ginerele lui Mircea Moloţ, şi omul de afaceri Pup Emanoil Milică au fost reţinuti, miercuri seară, în jurul orei 19.00, fiind duşi în arestul Poliţiei Judeţene Alba, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Cei doi au fost audiaţi în cursul zilei în dosarul în care Moloţ este suspectat de fapte de corupție după ce au fost făcute percheziţii și au fost ridicate documente.

Tot miercuri seară, au fost reţinuţi şi preşedintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloţ, şi vicepreşedintele instituţiei Tiberiu Balint.

Surse judiciare au declarat că Mircea Moloţ ar fi fost chemat la DNA pentru că ar fi în atenţia anchetatorilor pentru noi fapte, iniţial el fiind suspectat de trafic de influenţă, într-un dosar în care în 3 februarie 2014 a fost începută urmărirea penală in rem.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`