Israel: Românul care și-a lovit fiica în timpul unui turneu de tenis va fi eliberat

Israel: Românul care și-a lovit fiica în timpul unui turneu de tenis va fi eliberat
Foto: sportnews.ro

Lucian Gabriel Surdeanu, antrenorul de tenis arestat în Israel, pentru că și-a bătut fiica la un turneu ITF, va fi eliberat din arest, scrie Sportnews.ro.

Tribunalul israelian a decis ca românul, care a primit un avocat din oficiu, să fie eliberat miercuri. Tehnicianul, aflat în arest de sâmbătă, a primit, însă, o amendă de 300 de euro, el urmând să fie și sub supraveghere în perioada următoare.

La următoarea abarete, constănțeanul de 47 de ani riscă pedeapsa cu închisoarea.

Cazul sportivei din România care a fost lovită de tatăl ei chiar pe terenul de tenis a făcut înconjurul lumii. (Detalii AICI)

La turneul internaţional de tenis ITF Marshall Open, desfășurat în orașul israelian Kiryat Shmona, jucătoarea de 16 ani a fost bătută chiar pe teren de către tatăl ei, nemulțumit pe prestația ei.

Momentul șocant s-a petrecut chiar în timpul unui meci, când tatăl Andradei Ioana Surdeanu a intrat pe teren și a lovit-o peste față chiar în văzul spectatorilor.

Martorii au declarat că fata a ţipat şi a căzut, având faţa plină de sânge. Adolescenta a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauză că ar fi suferit o fractură nazală, scrie comisarul.ro.

După incident, tatăl a plecat la hotel, de unde a fost ulterior ridicat de poliţia israeliană.

Evenimentul a fost înregistrat de camerele de pe terenul de joc.

Cu toate acestea, adolescenta își apără tatăl și infirmă faptul că a avut sânge pe față. Totuși, ea recunoaște că a fost lovită de tatăl ei „o dată”, pentru că merita.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`