Revoltă în Partidul Conservator: Se cere capul lui Daniel Constantin

Revoltă în Partidul Conservator: Se cere capul lui Daniel Constantin

Un vânt de răscoală bate amenințător în PC. Mai mulți parlamentari și șase organizații județene cer ruperea imediată de PSD.

La ședința de săptămâna trecută a organizațiilor PC din Nord-Vest, liderii și-a arătat nemulțumirea față de actuala conducere și și-au exprimat dorința de a fi organizat cât mai curand un Congres în partid.

Potrivit stiripesurse.ro,  conservatorii cer schimbare lui Daniel Constantin de la șefia partidului, acesta fiind văzut ca fiind principalul obstacol pentru un parcurs individual al PC.

Numai că nu-i cară servieta lui Ponta!„, a declarat un lider PC, conform sursei citate.

Trebuie să mergem singuri, nu mai merge să fim a 5-a roata la caruță. PSD-ul mai ca nu ne-a scuipat în ochi pe aici„, ar fi spus alte surse participante la întâlnire.

PC ignoră tot mai des direcțiile lui Dan Voiculescu. Unul din cei mai vehemenți a fost prim-vicepreşedintele Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4.

Noi nu mai contăm. Suntem în 2-3 la sută, adică marja de eroare. Ori ne reformăm şi creştem ori nu mai contaţi pe mine. Despre mine se spune că sunt prim-vicepreşedinte al partidului şi nu am fost consultat la nici o negociere„, a spus Piedone. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`