PSD-iștii din Moldova Nouă au petrecut în noaptea alegerilor în cinstea lui Ponta, în timp ce se anunţa victoria lui Iohannis (VIDEO)

PSD-iștii din Moldova Nouă au petrecut în noaptea alegerilor în cinstea lui Ponta, în timp ce se anunţa victoria lui Iohannis (VIDEO)
Foto: resita.ro

PSD-iștii din Moldova Nouă au petrecut de mama focului în noaptea alegerilor câștigate de Klaus Iohannis. Fără să-şi dea seama ce se întâmplă, social-democraţii s-au grăbit să celebreze victoria lui Victor Ponta după primele rezultate ale exit-pollurilor. Unul dintre petrecăreţi a pus pe internet imagini de la chef, în speranţa că le va face în ciudă simpatizanţilor PNL. Când şi-au dat seama că era niciun motiv de bucurie, au susținut sus și tare că de fapt petrecerea nu era din seara alegerilor. O situație similară cu cea din 2009, când tot un grup de social democrați din Vrancea a petrecut înainte de anunțarea rezultatelor oficiale. La încheierea petrecerii au aflat și crudul adevăr – candidatul PSD nu câştigase alegerile.

Social-democrații din orașul Modova Nouă s-au grăbit şi au sărbătorit victoria lui Victor Ponta în noaptea alegerilor, după ce primele exit-poluri îl dădeau câştigător pe liderul PSD. Astfel, mai mullţi PSD-işti locali în frunte cu primarul localităţii au chefuit fără să realizeze că viitorul preşedinte ales de români va fi Klaus Iohannis.

Unul dintre petrecăreţi a filmat distracţia şi a pus pe internet un videoclip, crezând că le va face în ciudă simpatizanţilor PNL. Numai că situaţia surprinsă este una penibilă. Bărbaţii chefuiau în cinstea lui Ponta în timp ce se tot anunţa că alegerile au fost câştigate de Iohannis.

Pentru că au fost luaţi de val la petrecere, social-democraţii din Moldova Nouă nu au mai urmărit ce se anunţau televiziunile.

Primarul din Moldova Noua, Matei Lupu a încercat să dea o explicaţie după ce a auzit ce s-a întâmplat.

”Nu ştiu când a fost cheful ăla. Nu pot să vă spun exact, dar nu a fost în noaptea alegerilor”, a spus edilul.

Petrecere PSD la Moldova Nouă în noaptea în care Iohannis a câștigat alegerile

Urmăriți B1TV.ro și pe
`