Traian Băsescu, despre „ameninţările cu puşcăria” primite de la „candidatul PSD”: „Sunt specifice politicienilor din anii ’50, cand Ana Pauker domnea prin România” (VIDEO)

Traian Băsescu, despre „ameninţările cu puşcăria” primite de la „candidatul PSD”: „Sunt specifice politicienilor din anii '50, cand Ana Pauker domnea prin România” (VIDEO)

Traian Băsescu le-a dat celor doi candidați la prezidențiale un drept la replică, cu câteva ore înainte de încheirea campaniei prezidențiale.

„Anumiți politicieni din același partid au încercat tot felul de amenințări cu pușcăria, care sunt specifice din anii 50, pe vremea când domnea Ana Pauker prin România și acum văd că le-a preluat și candidatul PSD la prezidențiale. În toată activitatea mea, Victor Ponta nu va găsi încălcări de lege”, a spus Băsescu.

Șeful statului a reafirmat că atunci când se află față în față cu premierul, Victor Ponta este doar un „pisicuț”. Traian Băsescu a mai spus că va publica pe contul său de Facebook și un filmuleț care va demonstra acest lucru.

„În ceea ce privește mult discutata casă, nu am cerut nicio locuință anume. Unui fost președinte, conform legii, trebuie să i se asigure o reședință, în care să i se poată asigura și paza. N-am cerut decât aplicarea legii. Dacă Victor Viorel Ponta vrea s-o aplice, e problema lui. Nu stau cu căciula în mână la un plagiator. Apropo de jignirile din această campanie, îmi mențin punctul de vedere că atunci când e față în față cu mine, Ponta e ca un pisicuț. Cum ajunge în fața unui microfon sau la TV, devine un erou”, a completat președinte.

Băsescu, despre amenințările cu pușcăria

Urmăriți B1TV.ro și pe
`