Cum se prezintă candidații Victor Ponta și Klaus Iohannis. Ponta: ”Am o viziune prezentată ca premier”. Iohannis: ”Votul nu e o lozincă” (VIDEO)

Cum se prezintă candidații Victor Ponta și Klaus Iohannis. Ponta: ”Am o viziune prezentată ca premier”. Iohannis: ”Votul nu e o lozincă” (VIDEO)

Cei doi candidați la președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, au participat, miercuri seară, la postul B1 TV, la dezbaterea electorală înaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminică.

Cei doi au vorbit despre motivele pentru care se consideră potriviți pentru funcția de preșeidnte al României.

”M-am pregătit pentru funcția de președinte. Cred că sunt pregătit și pot fi acel președinte din 3 motive: viziune prezentată ca premier și lider USL, sfârșitul regimului Băsescu, dezvoltarea României, repararea nedreptăților. Echipa mea e cea a USL cu Răciceanu prim-ministru. Cel de al treile amotiv, după doi ani ca premier am cionstat că avem nevoie de stabilitate și unitate. A fost multă dezbinare a fost un regim care s-a bazat pe învrăjbirea românilor între români”, a spus Ponta.

”Cred că votul nu este o lozincă, este un drept și al celor din diaspora, cred că toți trebuie să aibă condiții să voteze. Trebuie o schimbare profundă în România. Să avem curajul să spunem stop și de la capăt. Altfel de politică, mai puțin scandal, mai multe soluții, scrisori ale românilor din diaspora către BEC”, a afirmat și Iohannis.

Cum se prezintă candidații Ponta și Iohannis

Urmăriți B1TV.ro și pe
`