Radu Banciu, despre dezbaterea electorală: Unul a dat pumni și celălalt a arătat că știe să încaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atâta poate

Radu Banciu, despre dezbaterea electorală: Unul a dat pumni și celălalt a arătat că știe să încaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atâta poate
Foto: B1 TV

Radu Banciu a comentat, marți seară, prima dezbatere electorală dintre prezidențiabilii Klaus Iohannis și Victor Ponta.

„În funcție de prestația celor doi în platoul de televiziune, Ponta a fost strălucitor în comparație cu Iohannis, care nu era pregătit pentru dezbatere. Dacă n-ar fi fost acele găini, probabil nu ar fi avut loc această dezbatere în această seară”, spune Banciu.

„Unul dintre ei vorbește și celălalt tace. Iohannis se pare că n-are consilier. Ponta a venit bine pregătit, evident, campania PSD-ului este mult mai bine plătită. Ei pun preț pe toate cifrele. Dar Ponta a dat chix prin faptul că a vorbit efectiv ca un premier, n-a intrat încă în pielea unui președinte de stat. A părut un prim-ministru zelos, tonic, întărit de dimineața, pe când Klaus Iohannis era un pic plictisit, pierdut, el nu credea în această dezbatere. Iohannis nu face bine să se prezinte așa, dar e clar că e un om sincer și la locul lui, atâta poate, nu va veni să ne prezinte zorzoane. Ponta parcă ne-a făcut oferta de Revelion, zici că era cel mai deștept, dacă te uitai cu ochiul nepriceputului. Astea sunt doar lucruri de suprafață”, a comentat jurnalistul.

„A fost o dezbatere în care unul a dat pumni și celălalt a arătat că știe să încaseze. Ponta e artificial, iar Iohannis atâta poate”, a concluzionat jurnalistul.

Banciu, despre dezbaterea electorală

Urmăriți B1TV.ro și pe
`