Orșova: O femeie susține că a fost agresată de un membru PNL în timp ce ducea mâncare reprezentanților PSD

Orșova: O femeie susține că a fost agresată de un membru PNL în timp ce ducea mâncare reprezentanților PSD

O femeie a ajuns la spital, duminică, cu mai multe leziuni, susţinând că a fost agresată în apropierea unei secţii de votare din Orşova, unde mersese să ducă mâncare reprezentanţilor PSD, de către o altă femeie, membru PNL.

Incidentul a avut loc în apropierea secţiei de votare nr. 73 de pe strada Ştefan cel Mare din Orşova.

Simpatizanta PSD a spus că împreună cu doi membri ai acestui partid a mers la secţia respectivă pentru a duce apă şi sandviciuri reprezentanţilor social-democraţi.

„Împreună cu doi colegi ai mei, membri PSD, ne-am dus la secţia numărul 73 de pe strada Ştefan cel Mare, să ducem apă şi sandviciuri. Acolo, doamna Ianculovici Camelia cu încă un coleg al dânsei stăteau de vorbă cu membra lor. Noi am stat paşnici în maşină. La un moment dat, doamna mi-a făcut poză la maşină. Atunci am ieşit din maşină şi i-am cerut explicaţii, cu ce ocazie face poză la maşină. Dânsa m-a agresat fizic, la gât, mi-a dat cu picioarele în coaste, peste tot. Am depus plângere şi am fost şi la Urgenţă”, a declarat simpatizanta PSD, Mirela Iovanovici.

Ulterior, Mirela Iovanovici a mers la spitalul din Orșova.

De partea cealaltă, preşedintele PNL Orşova, Dan Papavă, a declarat că şi Camelia Ianculovici, membră a PNL, a avut de suferit în urma altercaţiei cu simpatizanta PSD.

Poliţia Orşova face cercetări în acest caz, în urma plângerilor depuse de cele două femei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`