Victor Ponta: Când mă insulta Băsescu avea un farmec, la Iohannis ne apucă somnul

Victor Ponta: Când mă insulta Băsescu avea un farmec, la Iohannis ne apucă somnul
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri că Iohannis vorbește ca Băsescu, preluând de la acesta chiar și insultele la adresa sa, arătând însă că avea mai multe farmec atunci când „îl insulta Băsescu”.

Întrebat cum comentează faptul că liderul PNL susține că el este responsabil pentru ce se întâmplă în instanțe cu politicienii PSD, Ponta a replicat: „Nu știu dacă gândește, dar Iohannis vorbește ca Băsescu. El crede că stăpânește justiția, eu nu cred asta. Domnul Iohannis, vorbind ca Băsescu cade într-un ridicol de care se ferise până acum. Văd că și insultele le preia de la domnul Băsescu. Când mă insulta Băsescu avea un farmec, când mă insultă iohannis cu aceleași cuvinte ne apucă somnul. E doar forma, nu e și fondul lui Traian Băsescu. Regret că iohannis s-a răzgândit și văd că face o campanie exact ca Traian Băsescu în 2004 și 2009”.

„Există un sentiment la contracandidații mei, în special la domnul Iohannis, că e adevărat că ei nu au nimic de oferit și de spus, dar o să le câștige DNA-ul alegerile. Cred că justiția e cu treaba ei, iar noi trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România”, a mai spus premierul.

Ponta: Când ma insulta Băsescu avea un farmec

Urmăriți B1TV.ro și pe
`