Udrea crede că este puțin posibil ca Traian Băsescu să fie în viitor prim-ministru

Udrea crede că este puțin posibil ca Traian Băsescu să fie în viitor prim-ministru

Este puțin probabil ca Traian Băsescu să fie premier în viitor, a declarat, vineri, prezidențialul PMP Elena Udrea, potrivit Agerpres.

„Orice e posibil. Dar puțin probabil, pentru că domnul Traian Băsescu, deși ar fi categoric cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România în acest moment, a spus clar că nu se pune problema. Deci nu are rost să analizăm noi, dacă dânsul spune clar că nu va fi, nu dorește și nu va fi premierul României”, a declarat Elena Udrea.

Vorbind despre o femeie premier, Udrea a menționat-o pe Anca Boagiu drept un astfel de model.

„Un model de premier femeie trebuie să fie o femeie care să fie gata să își formeze o echipă puternică, competentă, să o conducă, să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o persoană care ar putea să fie prim-ministru ar fi Anca Boagiu, ca să vă dau și un nume, în situația în care am vorbit de un premier femeie, pentru că Anca Boagiu este la un alt partid, nu se pune problema. Dar este o femeie cu care am guvernat și consider că a fost un ministru foarte bun”, a comentat aceasta.

De altfel, Elena Udrea a reiterat faptul că odată ajunsă președinte, ea va schimba premierul și va forma o nouă majoritate în Parlament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`