Unul dintre restaurantele celebrului bucătar Jamie Oliver, ținta huliganilor englezi

Unul dintre restaurantele celebrului bucătar Jamie Oliver, ținta huliganilor englezi
Jamie Oliver, celebrul bucătar englez, a anuțat că restaurantul său cu specific italian din Birmingham a fost devastat de protestatarii din oraș, notează Digital Spy. Violențele au izbucnit în ultimele zile pe...

Jamie Oliver, celebrul bucătar englez, a anuțat că restaurantul său cu specific italian din Birmingham a fost devastat de protestatarii din oraș, notează Digital Spy.

Violențele au izbucnit în ultimele zile pe străzile din Birmignham, după ce sâmbătă un traficant de droguri Mark Duggan a fost împușcat de forțele poliției metropolitane.

“Din păcate, restaurantul meu din Birmingham a fost distrus. Geamurile au fost sparte, întreaga zonă a fost închisă, nu pot să deschid restaurantul. Din fericire, personalul și clienții sunt în siguranță”, a declarat Jamie Oliver.

Oliver a criticat revoltele care au loc pe străzile din Londra, afirmând că jefuitorii trebuiesc pedepsiți.

“Este atât de trist să vezi ce se întâmplă în Marea Britanie în aceste zile! Toată lumea a înnebunit. A sosit vremea să restabilim liniștea în Anglia și trebuie să-i pedepsim sever pe acești idioți!”, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.

Maestrul bucătar și-a lansat lanțul de restaurante non-profit (Londra, Amsterdam, Melbourne, Cornwall) cu scopul de a educa și oferi slujbe în industria alimentară tinerilor dezavantajați.

Jamie Oliver a scris numeroase cărți de bucate, a realizat serii televizate, colaborări cu BBC și Channel 4, difuzate în peste 50 de țări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`