Buzău: O femeie a ars de vie în propria mașină. Pompierii, criticați că au ajuns prea târziu

Buzău: O femeie a ars de vie în propria mașină. Pompierii, criticați că au ajuns prea târziu

O femeie a ars de vie în propria maşină în urma unui accident care a avut loc la ieşirea din Buzău. Femeia nu a putut fi scoasă din maşina care ardea ca o torţă, iar medicilor le-a fost teamă se se apropie de autoturism.

Şoferii care se aflau în trafic au anunţat imediat accidentul, dar susţin că pompierii au ajuns abia după o jumătate de oră.

Martorii spun că femeia a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de un camion care circula dinspre Buzău şi apoi s-a răsturnat pe câmp. Imediat, maşina a luat foc, iar oamenii aflaţi în zonă nu au putut interveni pentru a stinge flăcările.

Echipajul unei ambulanţei aflat în trecere a oprit, dar medicilor le-a fost teamă să se apropie de maşina care ardea ca o torţă.

„A derapat, a intrat pe partea asta într-un tir a intrat pe partea asta a luat foc şi acolo a rămas. Am sunat la pompieri pompierii n-au venit,  au venit cu întârziere foarte mare”, a declarat o martoră.

Pompierii au fost huiduiţi când au ajuns la locul accidentului de oamenii aflaţi în jurul maşinii. Aceştia i-au acuzat că au ajuns cu o jumătate de oră după apelul la 112.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană
17:45 - Prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Un dezvoltator imobiliar a păcălit mai multe persoane din Bistrița-Năsăud că le-ar construi case
17:37 - Marian Rasaliu (PSD), despre proiectul legislativ pentru pensiile militare: „Urmează ca în viitorul apropiat, în cel mai scurt timp, să intre la vot și să fie rezolvată chestiunea aceasta” (VIDEO)
17:36 - Alina Petre, despre reținerea fostului șef de la CS Rapid, cu care e în proces de divorț: „Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat” / A fost căsătorită și cu fiul unui fost șef SRI