Sindicaliștii de la Cartel Alfa au început protestele de stradă: Manifestațiile vor continua până la 17 octombrie (VIDEO)

Sindicaliștii de la Cartel Alfa au început protestele de stradă: Manifestațiile vor continua până la 17 octombrie (VIDEO)

Toamna i-a găsit pe sindicalişti în stradă. Membrii Cartel Alfa au început protestele pentru că nu le sunt respectate drepturile şi spun că sunt trataţi ca nişte sclavi moderni ai sistemului. Oamenii au cerut în faţa Ministerului Muncii modificarea legii dialogului social şi spun că vor continua protestele până pe 17 octombrie.

Sindicaliștii au ieșit în stradă nemulțumiți că nu există dialog social și că Executivul nu și-a respectat promisiunile din campanie.

„Ne dorim creșterea finanțării sistemului sanitar, ne dorim creșterea salarizării, eliminarea discriminărilor salariale, îmbunătățirea calității vieții profesionale”, a afirmat vicepreședintele Cartel Alfa, Liviu Apostoiu.

Sindicalistii spun că vor continua zilnic manifestaţiile până pe data de 17 octombrie. Pe 7 octombrie însă, pregătesc un protest de amploare, cu 5.000 de oamnei care vor veni în faţa sediului Guvernului pentru a-şi striga nemulţumirile.

Sindicaliștii își cer drepturile în stradă

Urmăriți B1TV.ro și pe
`