Victor Pițurcă ar urma să părăsească naționala României pentru Al Ittihad. Răzvan Burleanu infirmă zvonul

Victor Pițurcă ar urma să părăsească naționala României pentru Al Ittihad. Răzvan Burleanu infirmă zvonul
Foto: activsport.ro

Victor Pițurcă ar urma să părăsească naționala României pentru a fi selecționerul echipei Al Ittihad, susține presa saudită, citată de Digi Sport.

Antrenorul naționalei va mai conduce meciurile cu Ungaria, din 11 octombrie, şi cu Finlanda, din 14 octombrie, apoi va zbura spre Riad.

Potrivit informațiilor, Victor Piţurcă va primi un salariu de 2 milioane de euro pe an, în timp ce Federaţia Română va primi doar 400.000 de euro din cei 1,4 milioane pe care putea să-i primească dacă ţinea să fie respectat întocmai contractul.

În Arabia Saudită au urma să meargă, alături de Pițurcă, secunzii Eugen Neagoe şi Valeriu Răchită, preparatorul fizic Marian Dima, antrenorul de portari Martin Tudor, managerul sportiv Ovidiu Costeşin şi Alex Piţurcă, fiul selecţionerului României.

Informațiile au fost însă infirmate de Răzvan Burleanu, care a precizat că Pițurcă rămâne în România, scrie Obiectiv.info.

”Victor Piţurcă rămâne la naţionala României. Am vorbit cu selecţionerul, a spus că rămâne la echipa naţională. Cred că nu trebuie să ne luăm după asemenea zvonuri. Mai ales acum, înaintea unor importante meciuri ale naţionalei Românei, trebuie să păstrăm un climat de unitate în jurul echipei”, a declarat președintele FRF.

Întrebat cât va mai rămâne selecţioner Piţurcă, Răzvan Burleanu a răspuns: ”El a spus că o să rămână”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)