Klaus Iohannis: PNL este compatibil în cel mai înalt grad cu Partidul Popular European

Klaus Iohannis: PNL este compatibil în cel mai înalt grad cu Partidul Popular European
Foto: romanialibera.ro

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, că partidul său este comptibil în cel mai înalt grad cu Partidul Popular European, în rândurile căruia a intrat joi, relatează Agerpres.

„Salut decizia PPE de a primi, în rândurile sale, Partidul Național Liberal. Ne regăsim, alături de colegii noștri de la PDL, în marea familie a dreptei europene, care a avut și are o contribuție decisivă în crearea unei Uniuni puternice și credibile”, afirmă Iohannis, într-un comunicat.

Totodată, liberalul arată că fuziunea dintre PNL și PDL”capătă, din acest moment, consistență în planul colaborării la nivel european, întărind, în același timp, efortul în plan intern de construcție a dreptei românești ca alternativa politică cea mai puternică la PSD”.

Iohannis le-a mulțumit popularilor europeni pentru decizia adoptată joi și îi asigură că PNL le va fi partener de încredere.

„Adresez mulțumiri, în numele PNL, și liderilor noștri politici, în frunte cu domnul Crin Antonescu, pentru viziunea de a orienta Partidul Național Liberal spre familia europeană cu care este în cel mai înalt grad compatibil”, adaugă președintele PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`