Vaslui: Bărbat arestat preventiv după ce și-a violat de două ori fiica vitregă, de 13 ani

Vaslui: Bărbat arestat preventiv după ce și-a violat de două ori fiica vitregă, de 13 ani
Foto: epochtimes-romania.com

Un tânăr de 32 de ani, din localitatea vasluiană Popeşti, a fost arestat preventiv, joi, pentru viol, fiind acuzat că şi-a abuzat sexual de două ori fiica vitregă de 13 ani, la un interval de aproximativ două săptămâni.

Cea care a sesizat Poliția fiind o soră vitregă a victimei, informează Mediafax.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că fata de 13 ani a fost de două ori victima bărbatului de 32 de ani, cu care mama adolescentei convieţuia de mai mulţi ani.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, tânărul din Popeşti, care a recunoscut că şi-a abuzat sexual fiica vitregă, a fost prezentat de către procurorul de caz în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au admis cererea şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Marinel Diţă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)