Dragnea: Klaus Iohannis l-a făcut președinte pe Traian Băsescu

Dragnea: Klaus Iohannis l-a făcut președinte pe Traian Băsescu
Foto: ampress.ro

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat de trădare pe Klaus Iohannis, despre care susține că l-a ajutat pe președintele Traian Băsescu să ajungă președintele României, potrivit Știripesurse.

Dragnea a afirmat că Iohannis a dispărut din țară chiar în săptămâna de dinaintea alegerilor din anul 2009.

”Îl căutam cu toții. Eram în birou la domnul Geoană, împreună cu Crin Antonescu și nimeni nu știa unde este Iohannis, nici măcar Antonescu, care girase pentru el”, a explicat Dragnea.

Președintele executiv al PSD susține că în săptămâna de dinaintea alegerilor, Klaus Iohannis se înțelesese cu liderul PSD din Sibiu, Ioan Cindrea să facă o conferință de presă comună, în care Iohannis să-și anunțe sprijinul pentru Geoană.

”Vă spun eu că susținerea de la Sibiu a fost – 66 .000 de voturi, adică 66.000 de voturi care s-au dus la Băsescu. În Sibiu, domnul Cindrea s-a rugat să facă o conferință în care să spună că îl susține pe Geoană.  Apoi,  secretarul ne-a spus că Iohannis este plecat din țară. Vreau  să lămurim lucrurile astea, este un concurs de minciuni”, a spus Liviu Dragnea.

Cu alte cuvinte, social-democratul îl acuză pe Iohannis că l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte.

La diferența anunțată de Liviu Dragnea, Geaonă era președinte, dacă Iohannis n-ar fi făcut non-combat pentru Traian Băsescu.

”Este o problemă legată de caracter! Este un om mincinos, care vrea să ajungă președinte al românilor prin trădare și minciună”, a explicat Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`