Radu Banciu: Ponta îl acuză pe Iohannis că are șase case, în timp ce el are șapte (VIDEO)

Radu Banciu: Ponta îl acuză pe Iohannis că are șase case, în timp ce el are șapte (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit, duminică seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre acuzațiile aduse de Ponta lui Klaus Iohannis, după ce liderul PNL a afirmat că a investit în case deoarece nu are copii.

”Victor Ponta dispune de șapte case, cam câte avea și Adrian Năstase pe vremea lui. Klaus Iohannis, șase case, Victor Ponta șapte case. Sigur, aici includ și soțiile. Deci la ponta ar fi așa: patru case, dintre care trei pe numele său, una împreună cu soția. Îi transmitem lui Ponta să nu ne păcălească cu niște lucruri care pot fi veridicate foarte ușor”, a spus Banciu.

”L-a acuzat pe Iohannis că are șase case, când el are șapte. Patru ale lui, spuneam trei sunt pe numele său, una cu soția, zestre la care se adaugă cele trei căscioare pe numele Dacianei Sârbu. Anii dobândirii, 2007, 2001, 2010. Una în București, două în Prahova. A vândut două case Victor Ponta, una în valoare de 130.000 euro și una de 80.000 euro, în 2012, an în care nimeni nu mai videa nimic. Ăsta (n.r. persoana care a cumpărat casele) probabil avea de dat niște bani la PSD. El a vândut la 210.000 lei niște rahaturi. A vândut o garsonieră la 80.000 euro, nu există așa ceva, oricât ar fi ea de luxoasă”, a continuat realizatorul.

”La 80.000 euro cumperi trei camere în București. Încă o dovadă că trebuie să fii imbecil ca să cumperi o garsonieră în loc să îți iei trei camere cu 80.000 euro”, a arătat Radu Banciu.

Banciu: Ponta îl acuză pe Iohannis că are șase case, în timp ce el are șapte

Urmăriți B1TV.ro și pe
`