Elena Udrea: PSD vrea o lege a grațierii nu pentru deținuții cu pedepse minore, ci pentru politicienii acuzați de corupție (VIDEO)

Elena Udrea: PSD vrea o lege a grațierii nu pentru deținuții cu pedepse minore, ci pentru politicienii acuzați de corupție (VIDEO)
Foto: B1 TV

PSD vrea o Lege a graţierii pentru politicienii acuzaţi de corupţie, nu pentru deţinuţii cu pedepse minore. Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale a subliniat că dorinţa celor de la putere de a promova o lege a graţierii trebuie respinsă vehement.

Cel care a cerut o lege a graţierii, chiar din uşa penitecianrului Jilava, a fost Adrian Năstase. Deşi a fost eliberat de doar trei zile, fostul premier a dat startul agendei publice în Partidul Social Democrat. Ideile „extravagante” ale lui Năstase i-au pus pe gânduri, rând pe rând, pe Valeriu Zgonea, Dan Şova şi Viorel Hrebenciuc.

”Ei își doresc această lege a grațierii nu pentru că sunt în pușcării oameni care au pedepse minore pentru fapte mai puțin grave, ci pentru cei acuzați de corupție. Deci nu trebuie să încerce acum să găsească un pretext pentru a relua această discuție. Dorința celor de la putere, PSD și PNL la vremea aceea, în decembrie 2013, de a promovca o lege a grațierii care să se refere la persoane politice, persoane acuzate de corupție, e una împotriva căreia trebuie să ne pronunțăm cu toții”, a declarat Udrea.

O lege a graţierii a fost cerută, chiar din uşa puşcăriei, de fostul premier Adrian Năstase.

Udrea spune că PSD vrea o lege a grațierii pentru politicienii corupți

Urmăriți B1TV.ro și pe
`