Klaus Iohannis a mințit atunci când a afirmat că nu a mai avut discuții cu președintele Traian Băsescu

Klaus Iohannis a mințit atunci când a afirmat că nu a mai avut discuții cu președintele Traian Băsescu
Foto: cotidianul.ro

Klaus Iohannis, ar fi minţit atunci când a negat că a mai avut discuţii cu preşedintele, Traian Basescu, după 2008. Jurnaliştii de la ştiripesurse.ro scriu că există informaţii, care demonstrează ca Iohannis ar fi vorbit la telefon cu şeful statului în 2009, atunci când se punea problema numirii sale în funcţia de premier al României.

„Domnul preşedinte Traian Băsescu m-a sunat și am avut o discuție săptămâna trecută și a dorit să avem o întrevedere ca să discutam situația politică. Zilele astea voi stabili o întâlnire, dacă agendele noastre sunt compatibile”, afirmat prezidenţiabiul ACL, Klaus Iohannis, în noimebrie 2009, potrivit jurnalituilor de la stiripesurse.ro.

Iar asta nu este tot. Ziariştii mai scriu despre o altă dovadă care ar arăta aproprierea dintre Klaus Iohannis şi Traian Băsescu. Ar fi vorba despre aprecierile pozitive ale şefului statului la adresa edilului prezentate pe 15 noiembrie 2009, la începutul mitingului electoral desfăşurat în Piaţa Mare.

Chiar şi aşa, Klaus Iohannis a reiterat ideea portrivit căreia ultima întâlnire pe care şi o aminteşte că a avut-o cu Traian Băsescu a fost în anul 2008 , când au vorbit ca doi „politicieni.”, iar de atunci s-au întâlnit doar la anumite evenimente. Edilul Sibiului a precizat că nu îşi aminteşte de alte întâlniri cu şeful statului şi cu certitudine nu de întâlniri în care să discute despre proiecte politice de vreun fel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`