Bihor: Campanie electorală cu tombolă de aparate electronice, organizată de un senator PSD

Bihor: Campanie electorală cu tombolă de aparate electronice, organizată de un senator PSD

Perioada în care politicienii ofereau celebra sacoşă electorală pentru a obţine un vot este pe sfârşite. Dovada o face un senator PSD din Bihor, care s-a gândit să mai caştige câteva voturi în plus cu o tombola, la care premiile oferite sunt mult mai consistente decât celebra găleata electorală sau o punga cu alimentele de bază.

Fierbătoare, storcătoare de fructe şi uscătoare de păr acestea au fost premiile oferite la tombola organizata de senatorul PSD de Bihor, Ioan Mang. În total 100 de aparate electrocasnice au ajuns în casele bihorenilor sub pretextul de premiu, dar cu un scop precis. Ioan Mang ar intenţiona să candideze pentru functia de presedinte al consiliului judetean Bihor şi a pornit campania electorală.

Senatorul susţine altceva. Avrut doar să se intereseze de problemele judeţului.

„Erau puse trei intrebări, care este problema principală cu care se confruntă familia dumneavoastră, care este problema principală care trebuie rezolvată în localitatea în care locuișste și care sunt problemele care trebuie rezolvate în județul Bihor. Ideea era de a intra în contact cu 80.000 de famii pentru a le afla greutăţile şi propunerile pentru județul Bihor”,a explicat senatorul PSD Ioan Mang.

Senatorul PSD a declarat în cadrul emisiunii Actual B1 că această acțiune a costat mult mai puțin decât dacă ar fi tipărit şi trimis locuitorilor din județul Bihor niște simpli fluturași, și anume 37 de milioane.

Actiunea intreprinsă de senatorul PSD pentru bihoreni a fost criticată de mai mulți politicieni. Nici colegii de partid sau de alianţă nu sunt încântaţi de ideea lui Ioan Mang.

Marele premiu la tombola lui Mang a fost un sistem Home Cinema, locul doi un aspirator, iar locul trei a câştigat un cuptor cu microunde.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`