Un gălățean de 15 ani, legitimat la Real Madrid, a refuzat oferta naționalei Spaniei și a ales să reprezinte România

Un gălățean de 15 ani, legitimat la Real Madrid, a refuzat oferta naționalei Spaniei și a ales să reprezinte România

Un adolescent din Galați, de 15 ani, este legitimat la Real Madrid, sperând ca într-o zi să le calce pe urme marilor vedete ale grupării spaniole.

Nicușor Craiu a povestit cum a ajuns în capitala Spaniei și ce vedete din lotul UEFA Champions League l-au sfătuit în cariera sa.

„Am ajuns la Real după ce am fost la Rayo Vallecano. Nu poți refuza Realul. Mi-au spus că voi fi mulți ani acolo, că voi fi golgheter, că voi fi jucător bun și până acum e bine. Când am ajuns acolo eram atacant, apoi antrenorul m-a mutat în spatele vârfului. Am stat de vorbă cu Kaka și Casillas, mergem des la antrenamentele echipei mari. E foarte frumos, sunt toate vedetele acolo, toți vrem să îi vedem jucând.”, a declarat Nicușor Craiu, pentru DigiSport.

Coechipierii săi i-au remarcat talentul său și evoluția sa foarte bună în cadrul grupului, motiv pentru care l-au comparat cu marile vedete din Real Madrid.

Deși ar fi putut juca pentru naționala Spaniei, românul a refuzat categoric, pentru a reprezenta în continuare țara din care provine.

„Colegii mă compară cu Modric, mie îmi place Ozil. Spaniolii mi-au făcut o ofertă acum un an, dar eu aleg naționala României. Aici m-am născut, e țara mea”, mai spune Nicușor Craiu.

Deși joacă la Real Madrid, Craiu urmărește mereu meciurile din Liga I și spune că susține Steaua de când s-a născut.

„Dintre români îmi place Tănase. Dintre echipele mari în afară de Real Madrid, îmi place Chelsea și din România Steaua. Sunt stelist de când m-a făcut mama!”, a mai spus fotbalistul de 15 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`