Emil Boc refuză să amendeze tinerele care fac topless pe malul Someșului: ”Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place” (VIDEO)

Emil Boc refuză să amendeze tinerele care fac topless pe malul Someșului: ”Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place” (VIDEO)
Foto: gazetadecluj.ro

Emil Boc nu le amendează pe tinerele care fac plajă topless pe malul Someşului, chiar dacă a primit în acest sens sesizări din partea cetăţenilor. Fostul premier a avut și un argument. Edilul este de părere că ce e frumos și lui Dumnezeu îi place.

Fetele din Cluj-Napoca nu mai merg la mare ci se bronzează pe malul Someşului. Fapt ce i-a deranjat pe locuitorii oraşului aşa că i-au cerut primarului Emil Boc să le amendeze pe tinerele care fac topless, notează jurnaliştii de la gandul.info. Numai că edilul refuză să împartă amenzi pentrtu aşa ceva.

”Un domn s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea topless pe malul Someşului şi mi s-a cerut să iau măsuri pentru că se face prea mult topless şi să îmbrace primarul fetele. Ce să fac, ce să-i spun? Nu putem da amenzi aşa. Vorba ceea: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Cum să amendezi dacă este în cadrul structurat, organizat? Dacă cineva se plimbă aşa pe stradă, evident că primeşte amendă. Dacă este la plajă, nu este problemă”, a spus edilul.

Boc refuză să amendeze tinerele care fac topless pe malul Someșului

Urmăriți B1TV.ro și pe
`