Cupa Mondială: Argentina a învins Iran, scor 1-0, și s-a calificat în optimi. Germania – Ghana, scor 2-2

Cupa Mondială: Argentina a învins Iran, scor 1-0, și s-a calificat în optimi. Germania - Ghana, scor 2-2

Reprezentativa Germaniei a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul susținut, sâmbătă, la Fortaleza, în compania Ghanei, în etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondială din Brazilia.

Pentru Germania au marcat Gotze ’51 și Klose ’71, în timp ce pentru Ghana au înscris A. Ayew ’54 și Gyan ’63.

Tot sâmbătă, reprezentativa Argentinei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Belo Horizonte, cu scorul de 1-0 (0-0), selecționata Iranului, în etapa a doua a grupei F a competiției. Unicul gol al meciului a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 90+1.

De asemenea, selecționata Bosniei-Herțegovina a fost eliminată de la Cupa Mondială, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Cuiaba, cu scorul de 1-0 (0-0), de reprezentativa Nigeriei, în etapa a doua a grupei F a competiției.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Odemwingie, în minutul 29.

În celălalt meci al grupei F, Argentina a învins Iran, scor 1-0, și s-a calificat în optimi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie