Şeful Poliţiei din Deta şi-a dat demisia în urma scandalului în care sunt implicaţi fiii edilului

Şeful Poliţiei din Deta şi-a dat demisia în urma scandalului în care sunt implicaţi fiii edilului

Şeful Poliţiei oraşului Deta, Ioan Viorel Goloşie, şi-a dat demisia, luni, din funcţia pe care o deţinea. Anunţul a fost făcut de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Actual B1”, difuzată de B1 TV

„Şi-a dat demisia acum mai puţin de o oră”, a spus Igaş, în jurul orei 17:43. 

Ministrul Traian Igaș a dispus, luni, o anchetă la Deta, unde se află și șeful Poliției Române, Liviu Popa, privind scandalul în care sunt implicați fiii primarului din localitate și alte trei persoane. Chestorul Liviu Popa a fost chemat din concediu pentru a coordona această anchetă.

Traian Igaș despre demisia șefului poliției din Deta, Ioan Goloşie

Embed: " />

Igaș a declarat că cele câteva zeci de persoane care s-au adunat în fața Judecătoriei Deta, luni, doresc doar să afle care sunt urmările scandalului de acum două zile. Ministrul de Interne a relevat faptul că unul dintre răniți era o cunoștință mai veche a oamenilor legii.

“Sunt oameni care vor să afle la fața locului ceea ce se întâmplă în momentul de față cu cei care au avut această altercație în urmă cu două zile în Deta. Ce pot să vă spun este faptul că unul dintre cei implicate în acest scandal, este vorba de Alexandru Ștefan, unul dintre cei care au fost răniți, vă pot spune că el este cu antecedente. Până nu demult a fost chiar reținut de către poliția de frontieră”,a declarat ministrul Igaș.

Igaș: Unul dintre răniții de la Deta avea antecedente

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_9062').select();" id="embed_text_9062" />

Declarația fostului șef al poliției din Deta, Goloșie, care afirmase că nu a putut interveni la incident pentru că nu avea „doi litri de benzină” pentru mașina de serviciu a stărnit indignarea jurnaliștilor din platoul emisiunii.

Poliția din Deta nu avea „doi litri de benzină”

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_9064').select();" id="embed_text_9064" />

Procurorii au cerut arestarea preventivă a fiilor primarului din Deta, Călin Daniel și Bogdan Roman, precum și a altor trei persoane, Daniel Vasile, Bîrzanși Valentin și Pavel Strîmtu, implicate în scadalul de sâmbătă noapte în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate.

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta este căutat în continuare de poliție, în timp ce Călin Roman, fiul cel mic, a fost găsit la locuința sa după ce fusese dat în urmărire generală.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie