Întâlnire de taină a liberalilor din Transilvania, acasă la Teodor Atanasiu (VIDEO)

Întâlnire de taină a liberalilor din Transilvania, acasă la Teodor Atanasiu (VIDEO)
Foto: alba24.ro

Soarta PNL s-a dezbătut la Alba Iulia. 17 lideri de organizaţii au participat la o întâlnire de taină la sediul PNL, unde au ajuns la un amplu acord. S-a întâmplat sâmbătă, când cea mai mare grupare a formaţiunii a decis paşii pentru următoarea perioadă.

Îl vor susţine pe Klaus Iohannis la conducerea formaţiunii, iar calendarul fuziunii cu PDL nu va fi forţat.

Astfel de întâlniri vor avea loc în perioada care urmează în toate regiunile. Următoarea discuţie ar putea să aibă loc la Bucureşti între liderii din Capitală, Muntenia şi Oltenia.

În fieful lui Teodor Atanasiu, artizanul introducerii lui Klaus Iohannis în jocul de la vârf de pe scena politică, în jur de 17 preşedinţi de organizaţii PNL au luat o serie de decizii.

Printre altele, aceştia susţin fuziunea cu PDL, dar vor să fie făcută mai degrabă după prezidenţiale. De altfel, nu vor să forţeze calendarul alianţelor pe plan local.

În funcţie de realităţile din teritoriu, vor ca lucrurile să fie puse la punct fără grabă. În plus, la întâlnirea de la Alba Iulia s-a stabilit că la şefia PNL va fi susţinut primarul Sibiului şi ar fi exclusă orice alianţă cu preşedintele Traian Băsescu.

Contracandidatul lui Iohannis în lupta pentru conducerea PNL nici nu vrea să audă de fuziune.

Şedinţa de la sediul lui Teodor Atanasiu nu este singura. La Bucureşti au fost convocaţi liderii din PNL Muntenia, Oltenia şi Capitală, pentru alte discuţii.

Ședință de taină în fieful lui Teodor Atanasiu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`