Sebastian Ghiță: Deficitul de democrație e în capul lui Antonescu

Sebastian Ghiță: Deficitul de democrație e în capul lui Antonescu

Deputatul PSD Sebastian Ghiță îl acuză pe Crin Antonescu că este în constant război cu presa, război bazat pe eșecurile politice ale fostului lider liberal.

”Observ mirat atacurile lui Crin Antonescu și constat că domnia sa are, de ceva vreme, un război cu jurnaliștii și cu presa. Concepția sa despre munca oamenilor din redacții este greșită. Aproape jignitoare. A început prin a ataca, acum un an, Evenimentul Zilei, B1, că erau băsiste, după care a trecut la Antena3 și RomaniaTV, că sunt useliste. A lovit în munca multor jurnaliști, în funcție de mișcările sale politice. Azi cu Băsescu, ieri anti-Băsescu! Lipsa de performanță politică și pierderea oricăror șanse politice printr-o cacealma ciudată în fața lui Iohannis pare un joc de poker cu miza PNL. Toate astea nu pot fi acoperite permanent printr-o ceartă cu presa care te critică”, afirmă Sebastian Ghiţă, într-o declarație de presă.

Acesta comentează afirmația lui Antonescu la adresa lui Victor Ponta, în care îl acuză pe acesta din urmă că ”este lovit de demenţă antidemocratică”, precizând că fostul președinte PNL este cel care are un deficit de democrație.

”Cred că deficitul de democrație e în capul lui Antonescu. Dovezi am avut toți atunci când l-am urmărit cum a condus PNL. Agresiv, fără consultări, cu un anturaj slab și cu ignorarea statutului PNL. Cine a gândit acest scenariu cu ruperea PNL a greșit groaznic față de România. Acești ani erau ani în care trebuia să absorbim de la UE 10 miliarde euro. Ruperea majorităților din consiliile locale și județene și blocarea României este o greșeală imensă. Antonescu era chemat să fie responsabil și serios față de România, față de PNL și față de primarii și președintii de consiliu din țară. A fost egoist și orgolios și incapabil să înțeleagă nevoile reale ale României. S-a lasat convins sș cumpărat de mafiile din București și se va convinge curând ce parteneri de drum și-a ales. Românii nu mai vor să se repete sub ochii lor hoțiile din energie, de la retrocedări, de la ANAF, etc. Nici Antonescu nu prea înțelege ce face. Pare Marele Cacealmist al politicii dâmbovițene,” încheie deputatul PSD.
 
Urmăriți B1TV.ro și pe
`