Ilie Sârbu: Alianța PDL-PNL nu va susține un candidat unic la prezidențiale

Ilie Sârbu: Alianța PDL-PNL nu va susține un candidat unic la prezidențiale

Liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu a declarat că nu este încrezător că alianța PDL-PNL va susține un candidat unic la prezidențiale.

Daţi-mi voie să fiu sceptic, nu cred că va fi un candidat unic. De aici se vor degrada lucrurile. Entuziasmul ăsta e ca la nuntă, că tot vorbea domnul Crin Antonescu de căsătoria care nu se poate realiza. După aceea, când se pune la masa negocierilor, o să vadă că lucrurile sunt total altfel. Sunt orgolii mari”, a declarat, joi, Ilie Sârbu, pentru RFI.

Acesta a explicat că alianța făcută de cele două partide este o alianță a disperării.

Asistăm la o unificare, alianţă, nici nu ştim până la urmă cum va fi, a disperării, pentru că în vedem pe Crin Antonescu tot mai demoralizat, căutând soluţii. Sigur, el vrea să rămână candidatul dreptei, nu mai ţine cont de Statut, de prevederi, de colegi, că decizii de genul ăsta nu le poate lua singur, ci Delegaţia Naţională poate face alianţe sau fuziuni, au spus-o colegii dânsului (…). De fapt, se semnează dispariţia Partidului Naţional Liberal de pe scena politică„, a completat Sârbu.

Liderii PDL şi PNL au decis, miercuri, în cadrul primei runde de negocieri de la Parlament, să susţină acelaşi candidat la Prezidenţiale, urmând să decidă împreună care va fi acesta. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`