Klaus Iohannis: Decizia de a candida la președinția PNL a venit din dorința de a face un lucru bun în fruntea partidului (VIDEO)

Klaus Iohannis: Decizia de a candida la președinția PNL a venit din dorința de a face un lucru bun în fruntea partidului (VIDEO)
Foto: B1 TV

Prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că decizia de a candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar a venit din „dorinţa de a face un lucru bun în fruntea PNL”, spunând că speră că acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni.

Întrebat ce l-a determinat să ia decizia de a candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar al partidului, Iohannis a răspuns că „dorința de a face un lucru bun în fruntea PNL”.

„Sper că nu e o surpriză pentru nimeni faptul că mi-am anunțat candidatura. Am spus de la intrarea în PNL că atunci când poziția de președinte va fi pusă în discuție este aproape sigur că mă voi implica. Eu nu am avut niciun moment de gând să plec din PNL sau să nu mă mai implic. Plecând semnale multe din teritoriu, am considerat că este un lucru bun să mă implic”, afirmat prim-vicepreşedintele demisionar al PNL.

Întrebat dacă a vorbit cu Crin Antonescu despre decizia sa de a candida la şefia partidului, Iohannis a spus că a vorbit de mai multe ori şi că pentru acesta nu a fost o surpriză.

Totodată, Iohannis a precizat că nu se discută încă despre alegerile prezidențiale.

„Nu discutăm despre asta acum, mai ales că de ieri avem o situație total nouă pe scena politică”, a spus el.

Miercuri, Klaus Iohannos a anunțat că va candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar şi că a cerut şi primit derogare de vechime pentru a putea candida. (Detalii AICI)

El a spus că a fost supărat de rezultatul la europarlamentare în Sibiu. „Eu cred că PNL va continua foarte bine, în final cred că vom şi câştiga”, a spus Iohannis.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, afirma, miercuri, că nu mai candidează la preşedinţia partidului. (Detalii AICI)

Totodată, Antonescu a afirmat că susține candidatura lui Iohannis la șefia PNL.

Congresul extraordinar al PNL va avea loc în 28-29 iunie, la Bucureşti. (Detalii AICI)

Ioahnnis, despre decizia de a candida la șefia PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`