Ilie Sârbu, despre plecarea și revenirea în PNL a lui Tăriceanu: Astăzi ai o poziție, mâine o nuanțezi, nu e așa grav (VIDEO)

Ilie Sârbu, despre plecarea și revenirea în PNL a lui Tăriceanu: Astăzi ai o poziție, mâine o nuanțezi, nu e așa grav (VIDEO)
Foto: B1 TV

Ilie Sârbu a declarat, luni, cu privire la plecarea și revenirea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, că acest lucru nu este grav deoarece în politică se schimbă pozițiile ”de la o oră la alta”.

”Tăriceanu e singura persoană din PNL care mai poate să facă ceva pentru partid. Să atragă organizațiile care rămân fără conduceri și să facă ceva pentru partid. E președintele Senatului, are șansa de a intra la guvernare, orice partid se uită cu amândoi ochii spre guvernare”, a afirmat Sârbu, care a precizat că PSD încă își dorește refacerea USL.

Întrebat ce părere are despre faptul că Tăriceanu a plecat din PNL, după care a revenit și se tot plimbă de la un partid la altul, Sârbu a afirmat că ”astea sunt lucruri în politică. Nu sunt lucruri grave. Astăzi ai o poziție, mâine o nuanțezi, de la o oră la alta se schimbă pozițiile în politică. Nu cred că e foarte grav. El face ceea ce a spus de la început- că vrea să refacă USL, vrea să redea PNL o șansă că altfel, ce șansă mai avea PNL?”.

Sârbu, despre Tăriceanu: Nu e așa grav că își schimbă pozițiile în politică

Urmăriți B1TV.ro și pe
`