Radu Banciu: Victor Ponta, chiar și învingător cu peste 40% din voturi, are de plătit niște polițe

Radu Banciu: Victor Ponta, chiar și învingător cu peste 40% din voturi, are de plătit niște polițe

Jurnalistul Radu Banciu a explicat, duminică seară, la finalul votului pentru europarlamentare, că președintele PSD Victor Ponta a avut de plătit niște polițe chiar și după ce a fost declarat câștigător.

”La noi a fost un rezultat scontat, după părerea mea. Sondajele cam asta au arătat. La noi, toate cele trei partide din opoziție au pierdut în această seară. Este o înfrângere evidentă a tuturor. Oameni care nu au știut să reducă distanța față de PSD. Suntem în aceeași notă, s-a tras tare pe ultima sută de metri, s-a și furat. Dar rezultatele sunt logice. Aparatul PSD-ului evident că a câștigat această bătălie. Nu este o victorie a lor împotriva României”, a declarat Banciu. 

”Mi s-a părut că ura asta din discursul băsist devenise o ură împotriva lui Băsescu sau împotriva a ceva. Mi se pare când ai o victorie la acest nivel, cu peste 40%, să te rățoiești la cei care te-au criticat.. Tu trăiești din ura asta, dar nu ți-o poți explica. El chiar și învingător avea de plătit niște polițe unor cetățeni pe care nu îi numește”, a completat comentatorul TV.

Radu Banciu, despre cum s-a comportat Ponta după victoria alianței sale la euroalegeri

Urmăriți B1TV.ro și pe
`