Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este că am venit să votez, este un gest civic și cetățenesc elementar (VIDEO)

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este că am venit să votez, este un gest civic și cetățenesc elementar (VIDEO)

Președintele PNL, Crin Antonescu, s-a prezentat duminică dimineață la urnele de vot, declarând că cel mai important lucru este faptul că a venit să își exercite acest drept.

”Am votat pentru cea mai bună echipă, pentru cel mai bun program și cred că cel mai important lucru este că m-am prezentat să votez. Parlamentul European va fi o instituție și mai puternică și pentru viața noastră de acum încolo și cred că este un gest civil și cetățenesc elementar să dăm acest vot”, a declarat șeful liberal după ce și-a exprimat votul.

Întrebat despre posibila prezență redusă la vot, Antonescu a replicat: ”După cum știți, asupra prezenței (nr. la vot) nu putem să facem estimări, putem să facem niște comparații cu alegerile din 2009, cu alegeri similare. Este clar că vom avea din nou o prezență mică, eu sper să nu fie neobișnuit de mică. Dar de aceea și eu am încercat să transmit acest lucru”.
Liderul PNL a precizat că este important ca românii să voteze, deoarece cei 32 de eurodeputați ce vor fi aleși duminică vor participa la luarea unor decizii majore pentru viața oamenilor.

”Eu aș spune că acest vot este chiar mai important decât cel din alegerile interne”, a subliniat Antonescu.

Crin Antonescu a spus că așteaptă ”cu relaxare, dar și cu nerăbdare” rezultatele alegerilor.

Crin Antonescu, vot la europarlamentare

Urmăriți B1TV.ro și pe
`