Președintele PMP, Eugen Tomac: Decizia dată de CCR este o ”înfrângere clară” pentru Victor Ponta

Președintele PMP, Eugen Tomac: Decizia dată de CCR este o ”înfrângere clară” pentru Victor Ponta

Decizia dată de Curtea Constituțională a României privind implicarea lui Traian Băsescu în campania electorală este o ”înfrângere clară” pentru Victor Ponta, a declarat, joi, președintele PMP.

”Sesizarea legată de președintele Traian Băsescu nu este prima pe care Ponta o face la CCR, e cunoscut cazul cu asumarea răspunderii pe descentralizare care a fost respinsă cu o majoritate largă. Politicienii nu ar trebui să comenteze deciziile CCR, dar decizia de miercuri este o înfrângere clară pentru Victor Ponta care crede că și anumite sesizări către CCR pot fi făcute așa cum și-a făcut doctoratul”, a declarat Eugen Tomac. 

El a mai spus că președintele nu poate fi membru de partid, ”dar faptul că și-a asumat din momentul lansării Fundației Mișcarea Populară acest proiect e un lucru pe care l-a făcut în mod transparent, respectând Constituția”, scrie Agerpres. 

Judecătorii Curții Constituționale au respins miercuri sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea președintelui Băsescu în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`