CSM a avizat reţinerea şi arestarea celor patru judecători de la Tribunalul București

CSM a avizat reţinerea şi arestarea celor patru judecători de la Tribunalul București
Foto: B1 TV

UPDATE 23:29 Secţia pentru judecători a CSM a avizat luni seară, la cererea DNA, reţinerea şi arestare celor patru judecători de la Tribunalul Bucureşti.

Procurorii anticorupție cer Consiliului Superior al Magistraturii avizul pentru arestarea celor patru judecători de la Tribunalul București, suspectați de corupție.

Patru judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt urmăriţi penal după ce ar fi cerut şi primit bani în legătură cu anumite dosare de insolvenţă.

Trei dintre ei au fost aduşi la DNA, pentru a li se aduce la cunoştinţă calitatea de suspect, iar judecătorul Mircea Moldovan, cel de-al patrulea, s-a predat DNA-ului după o fugă de aproape cinci ore. Acesta a susțintut că nu a fugit de procurori, ci că a fost la o plimbare. (Detalii AICI)

Judecătorul Moldovan „se sustrage punerii în executare a mandatului de aducere”, a anunţat DNA, înainte ca acesta să vină singur la sediul central al Direcţiei.

Moldovan a fost căutat de anchetatori inclusiv la locuinţa sa din Voluntari-Ilfov. Acesta s-a baricadat în locuința sa și a fugit, sărind gardul din spatele casei. El a fost filmat de camerele de supraveghere ale unei firme din apropiere încercând să fugă la ora 13.36.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`