Crin Antonescu: Tăriceanu nu va fi primit în PNL, iar Ponta a început să mintă în viitor (VIDEO)

Crin Antonescu: Tăriceanu nu va fi primit în PNL, iar Ponta a început să mintă în viitor (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu se poate întoarce în PNL, însă nu va fi primit. Avertismentul a venit din partea liderului liberal Crin Antonescu care a menţionat foarte clar că fostul premier nu mai are loc în formaţiune. Nici premierul nu a scăpat de critici din partea liderului liberal. Crin Antonescu l-a acuzat din nou pe Victor Ponta că minte în legătură cu posbilia refacere a USL-ului după euroalgeri.

”Există posbilitatea să se întoarcă, nu există posbilitea să fie reprimit”, a afirmat Antonescu când a fost întrebat dacă Tăriceanu se poate întoarce în PNL.

Nici premierul nu a scăpat de atacurile liderului PNL. Crin Antonescu a taxat dur ultimele declaraţii ale lui Victor Ponta în legătură cu refacerea alianţei USL după alegerile europarlamentare din 25 mai.

”Victor Ponta spunea că imediat după algerile din 25 mai se va anunţa că USL-ul se va reface, anunț care va fi reiterat a doua zi, pe 26 mai de liberali. Ştii în general când spui despre un om că minte, ai în vedere referirile lui la fapte care s-au consumat sau sunt în prezent momente evidente și el le descrie altfel. Dar domnul Ponta a început să mintă și în viitor.

Antonescu nu îl mai vrea pe Tăriceanu în PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`