Spania: Membră a partidului aflat la putere, împușcată mortal

Spania: Membră a partidului aflat la putere, împușcată mortal
Foto: diariodeavisos.com

Isabel Carrasco, liderul unei filiale provinciale a Partidului Popular (PP) spaniol, a fost împuşcată mortal, luni, la Leon, Ministerul de Internte precizând că ar putea fi o ”răzbunare personală”, relatează AFP.

„Totul ne duce cu gândul la o răzbunare personală, fără nicio legătură cu mandatul său politic” de preşedintă a filialei provinciale Leon, a afirmat o purtătoare de cuvânt a Ministerului spaniol de Interne, care nu a oferit mai multe informaţii.

„O femeie a fost arestată de poliţia locală, iar o anchetă privind posibila sa participare (la comiterea crimei) este în curs”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei naţionale.

Isabel Carrasco „a fost vizată de mai multe focuri de armă şi a murit”, a anunţat mai devreme pentru sursa citată o purtătoare de cuvânt a PP.

Şeful Guvernului spaniol, Mariano Rajoy, şi alţi aleşi ai PP şi opoziţiei socialiste şi-au anulat imediat angajamentele prevăzute în programul de luni, în special pe cele prevăzute în campania pentru alegerile europene.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`