Radu Mazăre, justificând convorbirile cu Elan Schwartzenberg: Da, am fost în Israel, am fost la măciuci (VIDEO)

Radu Mazăre, justificând convorbirile cu Elan Schwartzenberg: Da, am fost în Israel, am fost la măciuci (VIDEO)

Primarul din Constanța, Radu Mazăre, a comentat stenogramele date publicității de DNA în dosarul în care îl acuză de mită, acesta precizând că este nevinovat, iar interceptările au fost scoase din context.

Primarul a fost agresiv cu reporterul B1 TV, refuzând să-i răspundă la întrebări și lansând constant acuzații cu privire la „securiștii care l-au urmărit până la restaurant în București”, de unde a fost ridicat de mascați.

„Eu nu m-am referit la interceptări pentru că nu am voie. Dar dacă DNA le-a dat, atunci o să discutăm pentru că procurorii nu au fost în stare să convingă completul de judecată să mă aresteze. Sunt interceptări permanente, din 2007 încoace. De când a venit Băsescu pe scaun sunt interceptat. Interceptările depuse în dosar au fost scoase din context”, a declarat Radu Mazăre presei.

Acesta spune că discuțiile cu oamenii de afaceri care apar în referatul DNA nu au legătură cu cartierul de locuințe sociale din Constanța.

„Omul de afaceri care l-a realizat lucrează programul de asfaltare din Constanța de 10 ani de zile, e normal să vorbesc cu el. Interceptarea unde îl cert pe viceprimar este una anterioară și e vorba de autorizațiile pentru blocurile pentru tineri. Întotdeauna voi reclamați intârzierea și eu îi cert. În discuțiile cu Elan, sigur că vorbeam dacă mi-a luat bilete. Da am fost în Israel, am fost la măciuci”, a mai spus Radu Mazăre.

„Sunt nevinovat, este o absurditate să spui că am luat șpagă. Sunt mândru de cartierul pe care l-am făcut”, a mai spus edilul.

Mazăre se declară nevinovat în dosarul șpăgii

Urmăriți B1TV.ro și pe
`