Crin Antonescu: Programul politic al PNL pentru europarlamentare a fost aprobat de BPN

Crin Antonescu: Programul politic al PNL pentru europarlamentare a fost aprobat de BPN
Foto: agerpres.ro

Biroul Politic Național al PNL a adoptat, marți, programul politic al PNL pentru alegerile europarlamentare și urmează ca documentul să fie propus spre dezbatere publică în săptămânile următoare, a anunțat liderul partidului, Crin Antonescu, citat de Agerpres.

„Azi, la Biroul Politic, a fost adoptat programul politic al PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European. A fost dat acest vot de principiu. Nu dezvolt acum, este un program pe care îl dorim și îl vom pune în discuție publică și sperăm să se bucure de atenție pentru că totuși avem alegeri europarlamentare și trebuie să vorbim concret despre ce au făcut europarlamentarii noștri și mai ales despre ce vrem să facem în Parlamentul European, despre cum vedem fiecare dintre noi, partide și candidați, viitorul Uniunii Europene, menirea Uniunii Europene, interesele României sau interesele diferitelor ramuri ale economiei românești în peisajul european”, a spus Antonescu.

Președintele PNL a afirmat că programul este intitulat „Performanță, națiune, libertate”.

Totodată, Crin Antonescu a anunțat că în Biroul Politic Național a fost cooptat un nou vicepreședinte executiv, Ion Popa, care îl înlocuiește pe Mircea Diaconu, după ce acesta a demisionat din partid.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`