Presa germană avertizează asupra siguranței plajelor și piscinelor de pe litoralul bulgăresc

Presa germană avertizează asupra siguranței plajelor și piscinelor de pe litoralul bulgăresc
Presa germană a publicat o serie de articole în care avertizează asupra siguranței plajelor și piscinelor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, potrivit Novinite.com. ”Fiți atenți la piscinele...

Presa germană a publicat o serie de articole în care avertizează asupra siguranței plajelor și piscinelor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, potrivit Novinite.com.

”Fiți atenți la piscinele hotelurilor bulgare – pot să vă absoarbă și să muriți”, scrie o publicație citată de postul national de radio bulgar.

Presa germană a a demarat o campanie de informare în urma decesului unei fetițe de 13 ani, care se juca într-o piscină ce funcționa fără autorizație, într-o stațiune din Bulgaria.

Potrivit unei anchete deschise după incident, doar 56% dintre cele 220 de piscine din stațiunile din Varna au autorizație oficială.

Presa germană a atras atenția asupra siguranței acestor piscine ilegale, care pubn în pericol viața turiștilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?