PNL: Ponta îşi bate joc de pensionari încercând să-i păcălească cu majorări, dar aplică decizia CCR

PNL: Ponta îşi bate joc de pensionari încercând să-i păcălească cu majorări, dar aplică decizia CCR
Foto: crinantonescu.pnl.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că premierul Victor Ponta îşi „bate joc” de pensionari şi încearcă să-i păcălească pe aceştia că majorează pensiile, pentru că, de fapt, el doar aplică o decizie a Curții Constituționale.

„Domnule Ponta, nu vă mai bateți joc de pensionari! Nu-i mai păcăliți cu majorări de pensii, când de fapt nu faceți decât să aplicați legea și decizia Curții Constituționale! Românii au în primul rând dreptul la respect! Anunțurile triumfaliste ale premierului Victor Ponta și ale ministrului Muncii, Rovana Plumb, cu privire la majorarea pensiilor, reprezintă praf în ochii alegătorilor, fiind o nouă temă de campanie electorală, inventată în laboratoarele PSD”, susţine Pocora.

Aceasta mai spune că premierul Ponta și ministrul Muncii, Rovana Plumb, „își asumă meritele pe care nu le au”.

„Ei nu fac altceva decât să pună în aplicare o decizie a Curții Constituționale din noiembrie 2013, care îi privește pe cei care s-au pensionat după data de 1 ianuarie 2011. Ipocrizia și demagogia liderilor PSD este cu atât mai mare cu cât știu foarte bine că recalcularea a peste 200.000 de pensii a fost decisă prin ordonanță de urgență în decembrie 2013, iar la pregătirea implementării acestei măsuri a lucrat intens fostul lor coleg din Guvernul USL, ministrul liberal al Muncii, doamna Mariana Câmpeanu”, mai afirmă Pocora, potrivit unui comunicat de presă remis Mediafax.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`