Contestația în anulare a pedepsei lui Mihai Stoica, judecată de magistrații Curții de Apel: Decizia, pe 4 aprilie

Contestația în anulare a pedepsei lui Mihai Stoica, judecată de magistrații Curții de Apel: Decizia, pe 4 aprilie
Foto: gsp.ro

UPDATE: 10:15: Instanța a amânat o decizie în cazul lui Mihai Stoica, până pe 4 aprilie.

Zi cu emoţii pentru Meme Stoica, unul dintre cei opt grei ai fotbalului condamnaţi în dosarul Transferurilor.

Magistraţii Curţii de Apel judecă vineri contestaţia în anulare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni primită de fostul manager al Stelei.

Meme Stoica e supărat că judecătorii nu au aplicat legea penală mai favorabilă, aşa că cere acum anularea pedeapsei de trei ani şi şase luni dată în dosarul Transferurilor.

Meme Stoica a facut 2 solicitari catre judecatori. Una, la Tribunalul Bucuresti in care sustine ca e nedreptatit pentru ca faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris.

La acel termen, el a fost susţinut de fotbalistul Stelei, Alexandru Chipciu, şi liderul galeriei clubului. Din sala de judecată nu a lipsit nici fiica lui Meme, Teodora. Aceasta s-a plâns jandarmilor că este hărţuită de presă şi şi-a descărcat nervii pe jurnalişti.

Azi se judueca la Curtea de apel bucuresti cea de-a doua cerere facuta de aparatorii lui Meme Stoica in care el cere anularea pedepsei.

Problemele fostului manager al Stelei nu se opresc însă aici. El riscă să fie sancţionat din cauza mesajului postat pe o reţea de socializare prin intermediul ofiţerului de presă al Stelei, Cătălin Fainisi.

Şefii penitenciarului Rahova, unde fostul manager al clubului este încarcerat, s-au autosesizat.

Potrivit jurnaliştilor Cancan, Meme Stoica va fi anchetat de conducerea închisorii pentru că nu a avut autorizaţie să publice acel mesaj.

Reprezentanţii penitenciarului se plâng că prin astfel de abateri se vor trezi în situaţia ca tot mai mulţi deţinuţi să dea comunicate către ziare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`