Cristian Adomniței: PDL este aliatul de nădejde al PSD la Iași

Cristian Adomniței: PDL este aliatul de nădejde al PSD la Iași
Foto: cronicadeiasi.ro

Liberalul Cristian Adomniției, președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, a afirmat, vineri, că la Iași PDL este aliatul de nădejne al PSD, după ce doi consilieri democrat-liberali au votat alături de PSD şi PPDD în favoarea schimbării din funcţie a vicepreşedintelui liberal al instituţiei, transmite Mediafax.

După ședința extraordinară de vineri în care  vicepreşedintele liberal al instituţiei Victor Chirilă a fost înlocuit cu un reprezentant PPDD, Adomnișei a declarat că  la Iaşi PDL a devenit aliatul de nădejde al PSD şi că democrat-liberalii „s-au predat cu arme şi bagaje către PSD”.

„PSD Iaşi a hotărât astăzi (n.r. – vineri), împreună cu aliatul său de nădejde, PDL, condus de Gabriel Surdu, să schimbe majoritatea din Consiliul Judeţean, motivând lucruri complet ridicole. Este ridicol pentru PSD să spui că renunţi la o majoritate confortabilă de peste două-treimi, adică 25 de consilieri USL din 37, şi să o schimbi cu o majoritate la limită. Asta s-a întâmplat cu ajutorul a doi fugari de la PDL”, a afirmat Adomniţei.

Potrivit președintelui CJ Iași, culmea ridicolului este faptul că liderul de grup al PDL, Radu Ursanu, care a candidat şi el la funcţia de vicepreşedinte CJ Iaşi, a primit mai puţine voturi decât numărul de consilieri PDL prezenţi în sală.

„Şeful de grup PDL a fost umilit, a fost pus într-o situaţie ridicolă. Doi dintre colegii săi de partidd nici măcar nu l-au votat, dar în schimb au votat omul susţinut de PSD”, a spus Adomniţei.

El a afirmat că acţiunea declanşată de PSD, aceea de schimbare a vicepreşedintelui liberal, se înscrie în linia naţională a acestui partid, care vrea să acapareze totul.

„Cât voi fi eu aici la CJ nu voi lăsa să se revină la metehnele din perioada guvernării Năstase”, a mai spus Adomniţei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`