PNL anunţă că nu va semna moțiunea de cenzură propusă de PDL: Sună ca ultimatului dat de URSS României

PNL anunţă că nu va semna moțiunea de cenzură propusă de PDL: Sună ca ultimatului dat de URSS României

PNL nu va semna moțiunea de cenzură inițiată de PDL, a anunțat, miercuri, liderul deputaților liberali, George Scutaru, explicând că ultimatului dat de democrat-liberali seamănă cu cel dat României de URSS.

„Nu ne vom răzgândi, am fost sunat cu puţin timp înainte de domnul Tinel Gheorghe şi i-am spus că este o decizie a partidului. Cu câteva minute înainte am primit şi textul moţiunii, nu am apucat să-l parcurg. În privinţa termenului pe care îl dau domnii de la PDL, poate să fie şi de 24 de ore şi de 48 de ore, asta sună un pic a ultimatum dat în ’40 de URSS la adresa României. Nu cred că domnul Tinel e atât de fioros încât să… şi puterea grupului să ne inspire teamă”, a spus Scutaru.

Acesta crede că PNL și PDL vor putea colabora pe viitor în Parlament, reiterând faptul că liberalii vor depune moțiune de cenzură în luna mai dacă Guvernul nu va reduce CAS și nu va introduce măsura neimpozitării profitului reinvestit.

PDL a strâns 90 de semnături pentru moțiunea de cenzură, fiind necesare altele 54 pentru a o depune la Parlament, a anunțat, miercuri, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul. ceasta a făcut un apel către PNL, spunând că mai sunt 48 de ore ca să se decidă dacă sunt în opoziție sau la putere. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`