Crin Antonescu: Tăriceanu este o ”amintire rușinoasă” a PNL (VIDEO)

Crin Antonescu: Tăriceanu este o ”amintire rușinoasă” a PNL (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu este o ”amintire rușinoasă” pentru partidul său.

”Din punctul de vedere al partidului, ceea ce era important a fost seriozitatea și coeziunea liberalilor, faptul că Tăriceanu e un președinte al Senatului al PSD. A luat voturile PSD și asociații, majorității din Senat”, a afirmat Antonescu.

”Nu cred că Ponta are calificarea și dreptul de a spune cine îi reprezintă pe liberali în țara asta”, a spus liderul PNL fiind întrebat ce părere are despre faptul că premierul a spus că numirea lui Tăricenau este o încercare de refacere a USL.

”Tăriceanu e o amintire rușinoasă a PNL. Dar pentru PNL care a avut și președinți care au plecat, nu a fost atât de jenant, ca la Stolojan și Valeriu Stoica care s-au rupt și s-au dus și au făcut un partid micuț. Acum a fost numit președinte al Senatului ca să ducă alți liberali, uite că n-a dus. Eu constat că există în PNL că doi cetățeni mai slabi de înger au fugit la PSD și unul a fost mituit cu funcția de președinte al Senatului”, a declarat Antonescu.

”Eu nu am fost niciodată la mâna PSD. Am făcut o alianță pe baze paritare care s-au respetctat, am reprezentat PNL și i-am garantat o poziție demnă în acea alianță”, a mai spus liberalul.

”Să nu cumva să îi supere pe PSD-iști”, a fost sfatul pe care Crin Antonescu i l-a dat lui Călin Popescu Tăriceanu.

Antonescu: Tăriceanu este o ”amintire rușinoasă” a PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`