PDL ia act, respectă şi nu comentează decizia Curţii Constituţionale

PDL ia act, respectă şi nu comentează decizia Curţii Constituţionale

PDL a obligat PSD, prin sesizarea depusă la curtea Constituțională, să respecte legea și să-și asume în Parlament un program de guvernare după ruperea USL și cooptarea în Guvern a UDMR, afirmă democrat-liberalii.

PDL a luat act de decizia Curții Constituționale în ce privește sesizarea referitoare la situația de ilegalitate a Guvernului Ponta 3 și va respecta, ca întotdeauna, deciziile CCR și nu le va comenta.

„PDL a depus contestația la CCR înainte ca premierul Ponta să accepte intrarea în legalitate și să anunțe că va veni în fața Parlamentului pentru a își angaja răspunderea pe un program de guvernare. Prin sesizarea depusă, PDL a obligat din nou la respectarea legii un partid, PSD, care și-a făcut un program din nerespectarea legii. Vă garantăm că PDL va urmări în continuare cu mare atenție toate încercările puterii de a ocoli sau slăbi legea. PDL a fost, este și rămâne singurul partid apărător al legii și statului de drept, fără înțelegeri ascunse, fără răzgândiri și pași înapoi”, se arată în comunicatul transmis de PDL, citat de Agerpres.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`