Pițurcă, în urma meciului cu Argentina: Răzvan Burleanu ne-a felicitat și mi-a spus că am fost confirmat în funcție

Pițurcă, în urma meciului cu Argentina: Răzvan Burleanu ne-a felicitat și mi-a spus că am fost confirmat în funcție
Foto: gsp.ro

Selecționerul naționalei, Victor Pițurcă, a declarat, miercuri seară, în urma meciului cu Argentina, că a fost felicitat și confirmat în funcție de Răzvan Burleanu, noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), potrivit Click.

„Mie rezultatul alegerilor mi se pare excelent. Ăsta e adevărul. Eu am spus că Gică Popescu merita o şansă, dar noul pentru fotbalul românesc trebuia să înceapă. În plus nu am nimic de adăugat. Domnul Burleanu a venit în cabina antrenorilor şi mi-a spus să vă confirm că vom colabora în viitor. Dacă se gândeşte la o schimbare este în tregulă. Nu-mi place însă să se creadă că Victor Piţurcă rămâne la naţională pentru contract, ci pentru că actuala conducere are încredere în Victor Piţurcă. După meci, Burleanu a venit în cabină şi ne-a felicitat. Tocmai mi-a spus că am fost confirmat”, a spus Piţurcă.

Selecționerul a precizat că nu va renunța la nicio caluză din contract.

„Nu voi renunţa la nicio clauză din contract, pentru că şi în România este normal să se respecte orice contract. Un contract este foarte clar. Eu am avut probleme şi la Craiova, de aceea Mititelu nu a plătit pe nimeni de cinci ani. Ăsta este contractul meu. Când am venit eram convins că mă voi califica, dar cred că am format un lot destul de bun chiar dacă există critici că nu am întinerit echipa. Am adus mulţi jucători tineri şi am obţinut rezultate bune chiar dacă nu ne-am calificat”, a spus el.

Noul conducător al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat miercuri seară, după meciul amical România – Argentina, că selecţionerul Victor Piţurcă şi staful său au toată susţinerea sa şi a subliniat că nu este un preşedinte care schimbă antrenori.

„Am ţinut să mă văd cu domnul Piţurcă şi staful său. I-am asigurat de susţinerea mea. Am stabilit o întâlnire cu el. Cu toţii ne dorim să facem performanţă. Am lămurit chestiunea asta şi cred că am fost ferm în ceea ce am spus. Nu sunt un preşedinte care schimbă antrenori. Vreau să ne asumăm toate opţiunile. Piţurcă şi staful său au toată susţinerea mea. O să avem un proces de consultare. Mă aştept să avem o implicare mai puternică de la el şi staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile”, a spus Burleanu.

Amicalul dintre România și Argentina s-a încheiat cu scorul de 0-0, după ce golul înscris de Maxim a fost anulat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)