Iohannis: Inițiativa lui Tăriceanu, regretabilă. S-a pus singur în afara partidului și singur va rămâne

Iohannis: Inițiativa lui Tăriceanu, regretabilă. S-a pus singur în afara partidului și singur va rămâne

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră regretabilă decizia fostului președinte PNL Călin Popescu-Tăriceanu de a părăsi partidul, precizând totuși că acest lucru nu ajută, dar nici nu afectează Partidul Național Liberal.

”Când un fost președinte iese din partid pentru a înființa un partiduleț pe care îl pune în brațele competitorului, este regretabil. Nu ajută PNL-ul, dar nici nu strică mult în această cauză concretă”, a comentat primarul Sibiului.

Acesta a explicat, vineri, că fostul premier a fost un om important în PNL, dar în ultima vreme s-a putut constata ușor că are altă părere decât majoritatea liberalilor.

”Dacă motivația de a face un partid înafară și de a candida la prezidențiale l-a motivat, este bine că a făcut acest pas. Nu s-a produs o ruptură, domnul Tăriceanu s-a pus singur în afara partidului și singur va rămâne”, a continuat Iohannis.

Mai mult, liderul liberal crede că Tăriceanu nu va ajunge chiar să înființeze partidul despre care a vorbit, fiind ”cale lungă” de la anunțul de la televizor până la înființarea propriu-zisă.

Iohannis consideră regretabilă demisia lui Tăriceanu din PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`